2014. július 25., péntek

Premier Outlet

A hét elején anyuval és a barátommal elmentünk a Premier Outlet Centerbe Biatorbágyra. Régebben elég sokszor jártunk ki anyuval, és mindig olyan jó kis ruhákkal és jó vételekkel jöttünk haza, így most is úgy indultunk el, hogy teli zsákokkal jövünk majd haza. Igyekeztünk nyitásra odaérni, hogy az esetleges zsúfoltságot túlvészeljük. Szerencsére tényleg nem voltak sokan mire odaértünk, így nyugodtan el tudtunk kezdeni nézelődni. 



Be kell vallanom, hogy mindez azonban csalódás volt. Végignéztük az összes kedvenc boltunkat, amit kinéztünk, de sajnos nem nagyon találtunk semmit sem. Főleg azért sem, mert egy kicsit úgy éreztük, mintha ki lenne fosztva az összes bolt. Igaz, hogy az ottani ruhák főleg az előző kollekciók, de valahogy olyan volt, mintha évekkel ezelőtti ruhák lennének. Ez persze nem volt mindenre igaz, hogy őszinték legyünk. Így is találtunk egy-két alapdarabot. Ám az árak nem mindenhol voltak "outlet-árak". Két helyen vásároltunk végül, a Tezenis-ben és a Replay-ben. A Tezenisben találtunk fehérneműt a barátommal, amit nem mutatok meg, de elárulom, hogy nagyon jó vételek voltak. Anyu talált magának fürdőruhát és egy trikót is. Azok összesen körülbelül 2000 forintba kerültek. Én még vettem két trikót, egy feketét és egy sötétkéket. Az egyik 590.-, a másik 300.- forint volt. Nagyon jó kis anyaguk van, és kényelmesek is.



A Replay-ben egy crop top-ot vettem. Tudni kell erről a boltról, hogy nem csupán Replay ruhákat lehet kapni, hanem más külföldi márkák is kaphatóak a boltban. Amit vettem, az végül egy Crafted márkájú top. Ezt egy nemrég vett fekete magasderekú szoknyához néztem ki, de mással is nagyon jó lesz. 


Végül többnyire ezeket vettük, de lassan majd körülnézek a leárazásokon is, hátha találok még valamit. Ti találtatok valami jót? Merre a legérdemesebb nézelődni? Vasárnap valószínűleg nem fogok írni, mivel születésnapja lesz a barátomnak, de igyekszem mihamarabb jelentkezni és esetleg elkezdek majd outfit posztokat is feltölteni.

Jenni

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése